Je bekijkt nu Industrieel interieur

Industrieel interieur

Op zoek naar wooninspiratie voor een industrieel interieur? In Nederland is een industriële woonstijl nog altijd erg populair. Maar dat begrijpen wij natuurlijk allemaal! Het is stoer en robuust, maar hoe pas jij het toe in jouw interieur? Dutch Mirror Collection heeft een breed assortiment van industriële wandspiegels en passpiegels. Zo heb jij de ideale, industriële woon- of slaapkamer.

Amsterdam (unieke, industriële spiegel)

Kies jij graag voor een industriële spiegel die uniek is in zijn soort? De Amsterdam heeft een zwart gecoat, staal frame waar het spiegelglas in zweeft. Ideaal boven een tof dressoir of koop de Amsterdam als passpiegel en hang hem in je slaapkamer. Heb jij al een idee waar je hem wilt hangen?

Bekijk de Amsterdam

Haarlem (perfect voor een industrieel interieur!)

Wij blijven even in Noord-Holland, want de Haarlem is een echte must-have voor een industrieel interieur. Ben jij op zoek naar een industriële passpiegel voor in je slaapkamer of hal? De Haarlem is verkrijgbaar in zwart of wit gecoat staal en wordt gratis bij jouw thuisbezorgd.


Bekijk de Haarlem

Rotterdam (ronde spiegel van staal voor een industrieel interieur)

Ben jij super trendy? Kies dan voor de Rotterdam, een ronde, industriële spiegel. Deze wandspiegel is een bestseller bij Dutch Mirror Collection. Hij is verkrijgbaar in zwart en goud gecoat staal in drie verschillende formaten. Zo heb jij altijd een spiegel op maat. Waar hang jij de Rotterdam op?

Bekijk de Rotterdam

Utrecht (Grote, industriële wandspiegel)

Deze grote industriële spiegel is modern en trendy. De Utrecht is door het strakke, stalen uiterlijk een universele spiegel die in ieder interieur thuis hoort. Ook verkrijgbaar als passpiegel. Wil jij een industriële met een strak, zwart frame? De Utrecht is verkrijgbaar vanaf €139,-. Koopje toch?

Bekijk de Utrecht

Meer Dutch Mirror Collection? Bekijk de collectie of volg ons op social media!

Geef een reactie